Xerox Workcentre 6515DNI Printer Review (Nederlands)Xerox WorkCentre 6515DNI; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2uoXw2O

Een all-in-one printer met LED technologie, goed geschikt voor een groot kantoor. Hij beschikt over een kleurenscherm, automatische documentinvoer en je kunt hem draadloos printopdrachten sturen vanaf je mobiel.

Met een all-in one printer kun je scannen, faxen, kopiëren en printen. En printen doet deze met een snelheid van 28 prints per minuut. Zowel in kleur als in zwart/wit. De LED technologie zorgt ervoor dat je een lager stroomverbruik hebt dan bij een laserprinter, zeer scherpe tekstprintjes kunt maken en dat je weinig bewegende onderdelen hebt dus een minder grote kans op defecten.
Daarnaast kun je er automatisch dubbelzijdig mee printen, waardoor je tijd en papier bespaard.
En tijd bespaar je ook met de automatisch documentinvoer. Hierdoor hoef je niet blaadje voor blaadje een document te scannen maar kun je die gewoon in de invoer leggen bovenop, waarna elk blaadje van het document achter elkaar automatisch wordt gescand.

En een stukje gemak is dat je vanaf je mobiel of tablet kunt printen. Gebruik de NFC chip in je Android apparaat om snel contact te maken met de printer. Of als je een iOS apparaat hebt de airprint functie. Vervolgens kun je opdrachten versturen via bluetooth, dus je hebt geen netwerkverbinding nodig. Vanaf je computer kan je ook draadloos printen, maar dan via wifi.
Achter- en voorop de printer vinden we tenslotte aansluitingen voor een USB 3.0 apparaat achterop ook die voor het aansluiten op het netwerk.

Samengevat een heel goed geschikte printer voor op een groot kantoor. En zou je daar meer informatie over willen of wil je hem direct bestellen? Ga dan naar Coolblue.nl of .be. En bestel je hem voor 12 uur vanavond, dan heb je hem morgen al in huis.


Post time: Jun-29-2018
INQUIRY NOW
  • * CAPTCHA: Please select the Tree