Samsung Xpress SL-C430W laserprinter ReviewSamsung Xpress SL-C430W; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2hlI4Rn

Dit is de Samsung Xpress SL-C430W; een fijne kleuren laserprinter die dankzij z’n snelheid zeer geschikt is voor op kantoor.

De printer heeft een snelheid van 18 pagina’s per minuut, waarmee je in een mum van tijd groter documenten kan uitprinten, en de eerste print rolt al na 14 seconden uit je printer, zodat je nooit lang hoeft te wachten!

De printer heeft een resolutie van 2400×600 voor gedetailleerde teksten en afbeeldingen, wat deze printer geschikt maakt voor op kantoor, maar ook voor studenten en andere mensen die veel tekstdocumenten moeten printen.

De printer beschik over wifi, waardoor je hem makkelijk in een gezamelijke ruimte kan plaatsen en aan kan sluiten op je netwerk, en je al je opdrachten draadloos kan versturen.

Daarnaast beschikt hij ook over widi, Airprint, waarmee je direct kan printen vanaf ipad of iphone, maar ook NFC en Google Cloud Print, waarmee je ook via het internet opdrachten kan sturen naar je printer!

Ben je op zoek naar een printer met nagenoeg dezelfde functionaliteiten, maar dan alleen zwart-wit? Kijk dan eens naar de Samsung Xpress SL-m2026w

Wil je meer informatie of ‘m direct bestellen? Ga dan naar Printershop.nl/.be en bestel je ‘m voor vanavond 23:59, dan wordt ‘ie morgen gratis thuisbezorgd!


Post time: Nov-10-2019
INQUIRY NOW
  • * CAPTCHA: Please select the Plane