Epson WorkForce M200http://www.novimilenij.net/
Epson WorkForce M200 višenamjenski je pisač s ugrađenim sustavom spremnika. Karakterističan je po tome što radi samo s crnom tintom. Uređaj je moguće umrežiti putem Etherneta, a opremljen je i automatskim posluživačem listova.
Kontinuirani sustav za tintu savršen je korisnicima u kućnim i malim uredima koji žele smanjiti troškove ispisa. Naime, uz pisač se isporučuju dvije Epsonove originalne bočice s tintom — jedna početna i jedna standardna kapaciteta 140 ml. S jednom standardnom bočicom moguće je ispisati čak 6.000 stranica.
Epsonova originalna pigmentna tinta koja se brzo suši jamči ispis poslovnih dokumenata koji su otporni na vodu, razmazivanje i blijeđenje, a Micro Piezo tehnologija omogućuje kakvoću ispisa dokumenata kakva se očekuje od Epsona.
Osim toga, uz jamstvo od 12 mjeseci (ili 50.000 stranica) i dodatnu servisnu podršku korisnik može biti bez brige jer zna da će dobiti pomoć ukoliko je bude trebao.
Namjenski sustav spremnika s tintom ugrađen je u pisač pa korisnik može uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati neoriginalna dodatna punjenja i sustave spremnika s tintom drugih proizvođača. Epsonove originalne bočice s tintom omogućuju jednostavno dodatno punjenje spremnika s tintom zahvaljujući jasnom označavanju i mlaznici koja ne kapa.
Epson WorkForce M200 pisač je s mrežnom podrškom za dijeljenje u malim radnim skupinama, ali se, s obzirom na svoju kompaktnost, može koristiti i na radnim stolovima pojedinačnih korisnika. Brzine ispisa od čak do 34 stranice u minuti povećavaju uredsku produktivnost te korisnik ne mora dugo čekati na završetak ispisa. Uz to moguće je izraditi i različite dodatne materijale, kao što su papir sa zaglavljem, posjetnice i omotnice. Uz aplikaciju Epson iPrint može se ispisivati daljinski s pametnih telefona i tablet računala unutar ureda.
Epson WorkForce M200 malih je dimenzija pa se lako uklapa u bilo koje radno okruženje. A zahvaljujući brzom pokretanju i maloj potrošnji energije ovaj pisač koji je usklađen sa standardom ENERGY STAR savršen je za energetski učinkovit ured.


Post time: Aug-29-2019
INQUIRY NOW
  • * CAPTCHA: Please select the Cup